GRATIS IVÆRKSÆTTERRÅDGIVNING hos Zacher Advokater.

Zacher Advokater udbyder nu et nyt produkt med GRATIS IVÆRKSÆTTERRÅDGIVNING. Vi har i en længere periode modtaget henvendelser fra iværksættere, der gerne ønskede en lettere og billigere adgang til advokaten i den indledende fase i forbindelse med etablering af virksomhed. Zacher Advokater ønsker nu at imødekomme dette behov, og vi har derfor konstrueret et nyt produkt, som imødekommer iværksætterens ønsker.

Der ydes en mundtlig rådgivning og afholdes eventuelt et formøde med iværksætteren i forbindelse med henvendelsen til vores kontor. Iværksætteren vil her få rådgivning og vejledning inden for de sædvanlige juridiske emneområder som blandt andet omfatter – valg af virksomhedsform, – ansættelse af medarbejdere, – forretningskendetegn, – diverse kontrakter som f.eks. erhvervslejeaftaler, – markedsføringregler, – offentlige tilladelser,  – aftaleretlige regler samt meget mere. Iværksætteren bliver således “klædt på” til det fremtidige virke, og dermed ønsker vi at give iværksætteren det bedste udgangspunkt til at blive selvstændig forretningsdrivende.

Iværksætteren henvender sig blot via telefonen på vores kontor i Grenaa eller Ebeltoft, og anmoder om GRATIS IVÆRKSÆTTERRÅDGIVNING. Vi skal kort orienteres om iværksætterens behov, således at vi er i stand til at give den bedste rådgivning. Vi vurderer om det er nødvendigt at afholde et møde. Herefter ønsker vi naturligvis gerne at følge iværksætteren for at sikre en god opstart.OH