Dynamisk og moderne
Zacher Advokater er et dynamisk advokatteam, der udbyder advokatydelser på et højt fagligt niveau til både private, erhvervsvirksomheder samt offentlige institutioner. Zacher Advokater benytter sig af den mest moderne teknologi både eksternt og internt.

Mere end 60 års erfaring
Advokatfirmaet blev den 1. januar 1953 stiftet af landsretssagfører Erik Zacher Sørensen. Der blev således indrykket en annonce i Grenaa Folketidende den 2. december 1952, om at Erik Zacher Sørensen “starter praksis i Grenaa den 31. december 1952”. Erik Zacher Sørensen stammede fra Djursland og opbyggede igennem flere årtier en velrespekteret advokatforretning, der leverede advokatydelser til hele Djursland. Erik Zacher Sørensen var kendt for en ”kontant” sagsbehandling, hvor klienten altid var i centrum. Han var kendt for at ”bide sig fast” indtil klienten havde fået en tilfredsstillende løsning. Denne ”ånd” er stadig en del af advokatfirmaets image og brand.

Førende på viden
Zacher Advokater ønsker at stå i både erhvervslivets og forbrugernes øjne som den førende vidensrådgiver, der først bringes i spil, når komplekse forretningsstrategiske eller privatretlige opgaver skal løses.

Et kvalitetsstempel
Advokattitlen er et kvalitetsstempel, og klienterne bør aldrig være i tvivl om, at advokatydelsen er ensbetydende med rådgivning på højt fagligt niveau. Zacher Advokaters rådgivning er tillige klientens garanti for en uafhængig og fortrolig rådgivning.

Vi lytter til dig
Zacher Advokater lytter til klienten, og der er sammenhæng mellem den værdi, advokatvirksomhedens rådgivning tilfører klienten, og klientens betaling. Som betroet rådgiver har advokat og klient en åben dialog, der skaber grobund for innovative løsninger og partnerskaber.

Zacher Advokater prioriterer investering i viden, it og uddannelse for at kunne levere advokatløsninger af høj kvalitet til klienterne.