Formøde med det samme
Zacher Advokater tilbyder deres klienter, at der straks aftales et formøde, når en aktuel problemstilling er en realitet. Der foretages snarest en afdækning samt en juridisk analyse af problemstillingen. Zacher Advokater fremlægger herefter en juridisk vurdering samt fremkommer med en strategisk og en taktisk plan for, hvorledes sagen skal gennemføres. Sagerne udføres altid i henhold til de advokatetiske regler.

Advokatens salær
Zacher Advokater beregner sit salær på baggrund af de advokatetiske regler, herunder sagens værdi eller betydning for klienten, arbejdets omfang og vanskelighed, sagens udfald, den anvendte tid, arbejdets art, herunder om arbejdet har måttet ydes uden for normal arbejdstid eller om der har været tale om en hastesag, og endelig det med sagen forbundne ansvar for advokaten. I privatretlige sager fremsendes en ordrebekræftelse til klienten.

Zacher Advokater er i øvrigt forsikrede således, at eventuelle faglige fejl er dækket af vores ansvarsforsikring. Vi er ansvarsforsikrede i et større anerkendt forsikringsselskab, der er godkendt af Advokatrådet.

Kontakt os gerne

Vi står altid parat til at hjælpe dig videre, om du er privatperson, virksomhed eller offentlig institution.

Du kan kontakte os pr telefon 86 32 12 77, pr e-mail eller benytte kontaktformularen.
Vi bestræber os altid på at besvarer din henvendelse indenfor en hverdag.

Navn / Firmanavn
E-mail

Telefonnummer
Besked