Med fokus på erhvervskunder
Zacher Advokater har fokus på erhvervskundernes behov, idet vi tilstræber at levere en advokatydelse, der er hurtig og effektiv.

Zacher Advokater leverer advokatydelser til erhvervslivet inden for alle sædvanlige fagområder, og da vi er et større advokatteam, er vi i stand til at levere specialiseret viden meget hurtigt.

Strategisk planlægning
For Zacher Advokater er det ligeledes vigtigt, at sagsbehandlingen også omfatter en strategisk planlægning samt en rutineret taktisk fremgangsmåde, idet sagens udfald oftest tillige afhænger af disse faktorer.

Vi føger hele forløbet
Zacher Advokater møder både i byretten, landsretten, Sø- og Handelsretten samt i Højesteret, hvorfor vi er i stand til at følge en sag igennem hele forløbet, hvilket medfører kontinuitet i hele sagsbehandlingen. Kontinuitet i sagsbehandlingen er vigtigt, idet dette skaber sikkerhed og tryghed hos erhvervsklienten.

Zacher Advokater møder også i voldgiftsretterne, herunder i voldgiftsretten for bygge- og anlægsvirksomhed, idet bygge- og entreprisesager er en del af de advokatydelser, som firmaet udbyder, og som firmaet har stor erfaring med.

Zacher Advokater optræder også i private voldgiftssager for eksempel i afskedigelsessager, der vedrører direktørkontrakter.

Årtiers erfaring
Zacher Advokater har i flere årtier opereret i lokalområdet, hvorfor vi også har et godt etableret netværk til det lokale erhvervsliv, der kan være meget vigtigt i visse situationer.

Endelig prioriterer Zacher Advokater meget højt, at vi er frie og uafhængige rådgivere, hvilket er nødvendigt for at opretholde det niveau af troværdighed, som vi kræver af os selv.

Kontakt os gerne

Vi står altid parat til at hjælpe dig videre, om du er privatperson, virksomhed eller offentlig institution.

Du kan kontakte os pr telefon 86 32 12 77, pr e-mail eller benytte kontaktformularen.
Vi bestræber os altid på at besvarer din henvendelse indenfor en hverdag.

Navn / Firmanavn
E-mail

Telefonnummer
Besked