En advokatydelse du forstår
Som privatkunde hos Zacher Advokater kan du være sikker på, at du får en advokatydelse, som du forstår. Zacher Advokater lægger meget vægt på, at klienten er medspiller i hele processen, idet dette altid giver det mest optimale resultat og samtidig skaber tryghed hos klienten.

Gennemsigtighed
Zacher Advokater taler et sprog, som klienten forstår. Herved får sagsbehandlingen den gennemsigtighed, som er absolut nødvendig, når klienten skal være medspiller både i den strategiske og taktiske planlægning.

Hos Zacher Advokater tilbyder vi en ydelse, som indeholder høj faglighed, en fast og sikker strategi samt endelig en rutineret taktisk planlægning.

Specialiseret rådgivning
Zacher Advokater har i kraft af sin størrelse mulighed for at tilbyde en specialiseret rådgivning til private klienter. Firmaets advokater har således specialiseret sig inden for forskellige juridiske områder, hvorfor klienten altid er sikker på at få den bedste ydelse. Vi har tæt kontakt til Universitetet, idet vores stud. jur. hele tiden opdaterer os med den nyeste viden og forskningsresultater.

Zacher Advokater deltager hele tiden i efteruddannelseskurser, og deltager i langt flere kurser end Advokatrådet kræver.

Zacher Advokater både underviser og skriver artikler i blandt andet lokale medier, hvilket hele tiden kræver en fuldt opdateret viden.

Kontakt os gerne

Vi står altid parat til at hjælpe dig videre, om du er privatperson, virksomhed eller offentlig institution.

Du kan kontakte os pr telefon 86 32 12 77, pr e-mail eller benytte kontaktformularen.
Vi bestræber os altid på at besvarer din henvendelse indenfor en hverdag.

Navn / Firmanavn
E-mail

Telefonnummer
Besked