Artikler

Landbruget i krise – få professionel hjælp i en vanskelig situation.

By juni 15, 2016 februar 13th, 2019 No Comments

Landbruget er i krise og for mange landbofamilier kan det være vanskeligt at overskue, hvad der er den bedste løsning i den aktuelle situation. Derfor er det vigtigt at man får en objektiv og uvildig vurdering og en sikker juridisk rådgivning i forbindelse med overvejelser om at opgive driften af landbrugsejendommen.

Der er mange forhold, der skal overvejes, herunder selve afviklingen, forholdet til besætningen, overvejelser om ny bolig, nyt arbejde og i det hele taget, hvad skal der ske i fremtiden.

Zacher Advokater har hjulpet flere landbofamilier sikkert igennem krisen ved en professionel juridisk og driftsøkonomisk rådgivning i forbindelse med afviklingen, hvor menneskelige hensyn også indgår i de forskellige overvejelser.

Vi har haft gode resultater med selve afviklingsprocessen i konkurs både i forbindelse med kvæg- og svinebesætninger. Vi har også haft gode erfaringer med den vanligt efterfølgende gældssanering i konkurs, som alle har været meget tilfredse med, og som har skabt reelle og gode muligheder for familiens fremtidige økonomi og øvrige forhold.

Såfremt landbofamilien kommer i en sådan vanskelig situation opfordrer Zacher Advokater v. advokat Ole Husum til at kontakte os for at høre nærmere om mulighederne.